KLUBBER 2016-10-18T10:36:07+00:00

KLUBBER

Glem de halve løsninger med print – få skræddersyet klub sportstøj i triatlon, cykling, løb, spinning eller svømning efter JERES ønsker

Glem de halve løsninger – lav en direkte klubaftale med Taymory

Lav jeres eget design og få skræddersyet klub sportstøj til træning og konkurrence nøjagtig, som I gerne vil have det. Glem de halve løsninger med print på noget af tøjet og hvor man er bundet til bestemte farver.

Jeres klub sportstøj designes helt fra bunden med farver efter jeres valg, logoer og eventuelt med sponsorer. I kan også tage eksisterende designs og tilføje jeres eget “twist” – det er kun jeres fantasi der sætter grænser.

  • Bestil minimum 6 styks af samme model (f.eks. 6xT150)
  • Løbetøj – løbejakker, løbebukser, løbe t-shirts, løbetrøjer, løbetights, løbeshorts
  • Cykeltøj – cykeldragter, cykel bib, cykeltrøje, cykeltights, cykeljakker
  • Spinning – spinningbukser, spinningtrøjer, spinningdragter, spinningtoppe
  • Triatlontøj – triatlondragt, triatlonshorts, triatlontop, triatlontrøje, tri suits.
  • Svømmetøj – svømmebukser, svømmedragter.

I behøver ikke bestille store mængder for at få de rigtige priser. Bestil minimum 6 styks af samme model (f.eks. 6xT150) og undgå derved, at skulle finansiere et stort lager med klub sportstøj, som måske ikke bliver solgt.

Produktions- og leveringstiden er 4 til 6 ugers, da vores produktion foregår in-house i Mataró, Spanien.

B201, TAYMORY, cykel bib, cykelshorts, cykeltights, cykel tights, cykel shorts, cykeltøj, bootcamprace, kvalitet cykeltøj, bedste cykeltøj, bedste cykel tøj, cykeltøj herre, cykel tøj herre, cykel herre, cykel dame, B201 Green Pistachio, cykelbukser med seler, Tights/bibs, Cykeltøj, Cykling, Herre, Taymory.dk
Klik her for at se vores sortiment
Kontakt os

Kontakt os og få en fremvisning

I kan ringe og aftale en fremvisning med os, så I kan få produktudvalget præsenteret og få en fornemmelse af den høje kvalitet, som gør at Taymory kombineret med vores fleksibilitet leverer nogle af de bedste løsninger af sportstøj indenfor triatlon, cykling, løb, spinning og svømning.

I kan til fremvisningen også få tøjet i test og blive helt sikre på, at pasformen og størrelsen er de rigtige. Det er nemlig vigtigt for os, at I får den rigtige Taymory oplevelse og finder den bedste løsning til jeres behov.

Har I spørgsmål, behov for rådgivning eller vil book en fremvisning, så kontakt os via telefon +45 3168 1882, mail info@taymory.dk eller tryk på “Kontakt os” knappen til venstre og udfyld kontaktformularen, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.